Skip to main content

4-2 på resultattavlan och en absolut godkänd matchdebut är genomförd av huvudtränaren.

Trots en hel del redan spelade matcher nu på försäsongen blev det här Andreas första på bänken eftersom han under hösten har varit iväg på inspelning av årets Mästarnas Mästare. En händelsefattig första halvlek där Wikblad satte 1-0 i krysset efter fin framspelning från Ekström följdes upp av två hörnmål i andra halvlek av först Björklund och sedan Uebel. Kalix kämpade på och reducerade till 3-2 innan Lycksäter satte dit fyran på ytterligare en hörna.

Såhär säger Bergwall själv om första matchen på bänken och försäsongen:

Ikväll tog vi ett steg framåt som lag. Främst om vi ser till defensiven som vi fick ihop bättre än tidigare utan att egentligen ha tränat specifikt på den. Offensivt var det ok. Jag vet att vi kan mer och det kommer komma med tiden men än så länge är det tidigt på säsongen.

Det var väldigt kul att äntligen stå på sidlinjen. Se laget försöka göra det vi snackar och tränar på varje dag och ge lite feedback under matchens gång. Verkligen kul!

Jag tycker att försäsongen har rullat på. Vi försöker utveckla laget och spelarna. Det är alltid en både rolig och svår process. Den tar såklart tid och frågan är om man ens blir klar någon gång. Egentligen hoppas jag inte det för jag vill att spelarna  ska utvecklas så länge dom spelar.

Filter

KlubbenNyheter

Vilgot Müller om VM-guldet

Under måndagen hade A-laget träning ute i blåsten på Gubbängens IP. Full trupp så när…
KlubbenNyheter

Vinnare andelslotteriet januari 2024

Januari månads vinnare i andelslotteriet är Birgitta Örengård med lott nummer 73. Du vet väl…
KlubbenNyheter

Berättelsen om Karl Sanfrid Johansson

I slutet av 1800-talet fanns en frukt- och ostgrossist i Falun vid namn Karl Sanfrid…

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY