Skip to main content

Vi har prata med Martin Krigh och frågat hur landet egentligen ligger.

Nu har det snart gått ett år sedan klubben meddelade att man var nära en konkurs, står vi fortfarande och skopar vatten eller flyter vi fint nu igen?

– Vi har ju skalat av väldigt mycket denna säsong för att kunna hantera de kvarvarande skulder som klubben hade från förra året och det har vi lyckats med. Men det innebär ju också såklart att läget är ansträngt även denna säsong. Inom klubben så tror vi mycket på det vi gör och hoppas såklart att fler sponsorer skall vilja vara med och hjälpa oss, både på en långsiktig satsning rent sportsligt men också mot att bli en mer hållbar klubb!

Hur ser planen ut framåt därifrån vi är nu?

– Vår fortsatta prioritering är klubbens ekonomi och resurser. Vi vill kunna skapa ännu bättre förutsättningar för klubben att växa och för våra lag att prestera rent sportsligt. Rent konkret så innebär det mer aktivitet gentemot befintliga och nya sponsorer och vi försöker locka till oss fler personer som kan vara med och hjälpa till kring allt ifrån att vara matchvärd på våra hemmamatcher till att jobba med mer långsiktiga frågor för klubben.

Samtidigt som det här jobbiga med ekonomin händer händer det ju faktiskt mycket annat i klubben. Vi är inte längre bara två lag, det här är andra säsongen med u19 och u17 lag också. Hur har det märkts av i och runt klubben?

– Det märks väldigt tydligt med tanke på hur bra våra juniorlag rent sportsligt presterar men också tack vara det seniorutbyte vi har möjlighet att erbjuda många utav våra juniorer. På i stort sett samtliga av våra träningar och matcher med a-laget har vi spelare från vårt u19 eller u17 som är med och fightas. Vi hoppas och tror att det är flera av spelarna som kommer kunna och vilja ta klivet upp i vårt seniorlag de kommande åren.

”Tellus for future” är ett gammalt Tellus-uttryck som fortfarande används flitigt av personer som varit i klubben länge. Vad betyder det?

– Klubben har, och har alltid haft, ambitioner om att hela tiden bli bättre och utvecklas. Nu mer än någonsin med vår satsning på en mer hållbar framtid och våra juniorer. Det samtidigt som vi alltid har gjort det på vårt egna sätt, det är något som fortsätter att göra den här klubben unik.

Du vet väl att du alltid kan anmäla dig till Tellus Andelslotteri via denna länk? Av dina 100 kr i månaden går 50 direkt till klubben och 50 till prispotten för en ensam vinnare. Skynda att signa upp samt tipsa era vänner och kollegor!

Filter

HerrNyheter

Välkommen in, säger vi till Gösta Ahlgren

Vi är glada att kunna presentera Gösta Ahlgren som precis skrivit på för 2 år…
KlubbenNyheter

Bertil Beckius 1953 – 2024

En Tellusvän har gått ur tiden Bertil som under lång tid var en sann eldsjälv…
HerrKlubbenNyheter

Terapikortet från Tellus är här!

Bilden är ett montage och bilden på Lasse Åberg är fotat av Mattias Ahlm, Sveriges…

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY