Skip to main content

Avtalet gäller för den kommande säsongen med ömsesidig möjlighet till förlängning till 2025. Det här är ett otroligt stort och viktigt första steg i föreningens vision att bli en fossilfri förening till 2030.

Vi är otroligt stolta över det här samarbetet. Aimo Share är en sponsor med helt rätt profil för Jordens lags nya vision att bli en fossilfri förening 2030. Där ett av delmålen är just fossilfria idrottsresor 2023. Föreningen tror väldigt mycket på Aimo Shares satsning på Stockholms första elbilsdelning, säger ordförande Stefan Hillman.

Aimo Share hoppas kunna stötta IK Tellus med sin nya hållbarhetssatsning genom att hjälpa föreningen med omställningen till ett grönare resande via sina flexibla och eldrivna bilar.

Vi på Aimo Share är glada att ingå ett sponsoravtal med IK Tellus och stödja deras vision om att bli en fossilfri förening 2030. Aimo Share startades för att erbjuda den smidigaste och mest miljövänliga mobilitetstjänsten för ett hållbart stadsliv.

Vi finner en gemensam värdegrund med IK Tellus och är stolta och tacksamma över att de väljer våra 100 % elektriska bilar för sina resor. Tillsammans kan vi göra städer mer hållbara, säger Takaaki Imamura, VD på Aimo Share.

Läs mer om Aimo Shares tjänster på https://aimoshare.se/ och glöm inte att använda koden “tellusbandy” för en timme gratis körning (alla nya användare får också en timme gratis körning, 1+1=2).

Filter

KlubbenNyheter

Hållbarhetsgruppens summering 2023

Året 2022/2023 antog Tellus styrelse klubbens första miljöprogram och därmed påbörjades resan mot en fossilfri…
KlubbenNyheter

Hur ser framtiden ut för Tellus bandy? Del 2

Nästa söndag är här och likaså intervjun med dagens ordförande Christer Persson som svarat på…
KlubbenNyheter

Hur ser framtiden ut för Tellus bandy? Del 1

Med små medel har Tellus till trots gjort det mycket bra på isen den senaste…

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY