Skip to main content

Avtalet gäller för den kommande säsongen med ömsesidig möjlighet till förlängning till 2025. Det här är ett otroligt stort och viktigt första steg i föreningens vision att bli en fossilfri förening till 2030.

Vi är otroligt stolta över det här samarbetet. Aimo Share är en sponsor med helt rätt profil för Jordens lags nya vision att bli en fossilfri förening 2030. Där ett av delmålen är just fossilfria idrottsresor 2023. Föreningen tror väldigt mycket på Aimo Shares satsning på Stockholms första elbilsdelning, säger ordförande Stefan Hillman.

Aimo Share hoppas kunna stötta IK Tellus med sin nya hållbarhetssatsning genom att hjälpa föreningen med omställningen till ett grönare resande via sina flexibla och eldrivna bilar.

Vi på Aimo Share är glada att ingå ett sponsoravtal med IK Tellus och stödja deras vision om att bli en fossilfri förening 2030. Aimo Share startades för att erbjuda den smidigaste och mest miljövänliga mobilitetstjänsten för ett hållbart stadsliv.

Vi finner en gemensam värdegrund med IK Tellus och är stolta och tacksamma över att de väljer våra 100 % elektriska bilar för sina resor. Tillsammans kan vi göra städer mer hållbara, säger Takaaki Imamura, VD på Aimo Share.

Läs mer om Aimo Shares tjänster på https://aimoshare.se/ och glöm inte att använda koden “tellusbandy” för en timme gratis körning (alla nya användare får också en timme gratis körning, 1+1=2).

Filter

KlubbenNyheter

Vinnare andelslotteriet april 2024

Mars månads vinnare i andelslotteriet är Nion Larsson med lott nummer 92. Du vet väl…
HerrNyheter

Tellustipsets tredje vecka

Tellustipsets andra vecka är avslutad. Här ser du ställningen.   Grattis till veckovinnarna och veckojumbon!…
HerrNyheter

Tellustipsets andra vecka

Tellustipsets andra vecka är avslutad. Här ser du ställningen. TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY