Skip to main content

Tellus Bandy har under hösten blivit tilldelade Plaza Interiörs Hederspris 2023 för vårt arbete inom miljö och hållbarhet.

Låt oss citera Plaza Interiör: ”Pristagarna representerar hela spektrat av hållbar design, från småskaliga lokala projekt till internationella företag. Tillsammans omdefinierar och utmanar de gängse branschnormer. Den gemensamma nämnaren är passionen för att förena form och funktion med omsorg om planeten.”

Såhär säger Per-Erik Österlund från Hållbarhetsgruppen i Tellus: ”Arbetet med Jordens lag börjar ge ett eko i marknaden och då är det inte bara den giftfria och hållbara bandyklubban som vi tar fram tillsammans med 2M, alla våra idrottsresor är också fossilfria och vi har nu påbörjat ett samarbete med näringslivet för att fasa ut vår PVC-tejp till en mer hållbar benskyddstejp.”

Det är otroligt hedrande att få ta emot detta pris som erkännande för vårt engagemang och arbete med att göra världen lite bättre.
Låt oss tillsammans fortsätta vår resa mot en mer hållbar värld. Snurra Tellus!

Skridskokul

Bandyskolan är öppen för alla mellan 5 och 8 år som vill lära sig att åka skridskor och träffa nya kompisar. Passen leds av utbildade ledare och spelare från GT76 och Tellus lag.

Andelslotteri

Du vet väl att du alltid kan anmäla dig till Tellus Andelslotteri? Av dina 100 kr i månaden går 50 direkt till klubben och 50 till prispotten för en ensam vinnare. Skynda att signa upp samt tipsa era vänner och kollegor!

Filter

KlubbenNyheter

Kallelse till årsmöte

Det är dags för IK Tellus Bandys årsmöte. Vänligen bekräfta gärna ditt deltagande till Martin…
HerrNyheter

Tellustipset går i mål efter den tionde veckan

I och med den tionde veckans slut har vårens Tellustips gått i mål. Här hittar…
HerrNyheter

Kallelse till extrainsatt årsmöte

Eftersom en ny revisor har tillsatts kallar vi pliktenligt till ett extrainsatt årsmöte. Dag:  Torsdagen…

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY