Skip to main content

Det blir stockholmsderby i Gubbängens skridsko- och bandyhall när Tellus möter Djurgården klockan 16:30. Oavsett om du håller på Hammarby, Gustavsberg, Helenelund eller Norrtälje så hinner du se den matchen först, och sen våran match mot Djurgården! Perfekt för dig som inte kan få nog av bandy.

Det erbjuds även VIP-biljetter med tillgång till mat och dryck i Gubbängen. Gå in och boka din biljett senast nu, begränsat antal platser!

För dig som är mer intresserade av enbart Tellus matcher har vi även tagit fram en biljett vi kallar Dubbelderbyt. Här köper du inträde till både annandagen på Gubbis och det andra stockholmsderbyt som spelas på Östermalms IP den 29/12.

Entrébiljett – 140kr

VIP Paket – 350kr
Entrebiljett samt tillgång till VIP från kl. 15:00 med pyttipanna och två stycken enheter dryck. Fri tillgång till VIP under hela matchen. Inför matchen kommer det även visas bandy på storbildsskärm.

Dubbelderbyt – 200kr
Entrébiljett till Tellus – Djurgården på annandagen 26/12 samt det andra stockholmsderbyt som spelas 29/12 på Östermalms IP.

Dubbelderbyt VIP –  350kr
Utöver erbjudandet i “dubbelderbyt” så ingår även tillgång till VIP med mat och dryck den 26/12.

Alla upp till 18 år går in gratis.

Skridskokul

Bandyskolan är öppen för alla mellan 5 och 8 år som vill lära sig att åka skridskor och träffa nya kompisar. Passen leds av utbildade ledare och spelare från GT76 och Tellus lag.

Andelslotteri

Du vet väl att du alltid kan anmäla dig till Tellus Andelslotteri? Av dina 100 kr i månaden går 50 direkt till klubben och 50 till prispotten för en ensam vinnare. Skynda att signa upp samt tipsa era vänner och kollegor!

Filter

KlubbenNyheter

Kallelse till årsmöte

Det är dags för IK Tellus Bandys årsmöte. Vänligen bekräfta gärna ditt deltagande till Martin…
HerrNyheter

Tellustipset går i mål efter den tionde veckan

I och med den tionde veckans slut har vårens Tellustips gått i mål. Här hittar…
HerrNyheter

Kallelse till extrainsatt årsmöte

Eftersom en ny revisor har tillsatts kallar vi pliktenligt till ett extrainsatt årsmöte. Dag:  Torsdagen…

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY