Skip to main content

Tellus Bandy anordnar World Cup för u17-lag på Gubbängens IP den kommande helgen, 5-7 Januari. Alla tre dagarna kommer att vara fullspäckade med matcher. De flesta matcher spelas inomhus, men eftersom det är 10 lag anmälda till cupen kommer även några matcher spelas utomhus. Kaféet håller öppet hela helgen och det utlovas fint vinterväder både inne i hallen och utomhus.

Tellus u17 (som består av spelare från GT/76, Hammarby och Gustavsberg) är givetvis med och tävlar i år igen. Det är till och med så att Tellus är regerande mästare, då förra årets Tellus u17, lyckades med bedriften att vinna hela turneringen, som då spelades i Västerås.

Men i år är det alltså på Gubbängens IP, de allra bästa juniorspelarna finns att hitta i helgen. Så kom hit och titta på framtidens bandystjärnor. Det är dessutom helt gratis att komma och titta, och för det tackar vi givetvis våra sponsorer, som gjort det möjligt för oss att anordna denna turnering.

Varmt välkommen!

På lördag den 6e spelar även Tellus a-lag mot Ljusdals BK på Zinkensdamms IP i en match vi valt att kalla för Rockmatchen. I länken nedan kan du köpa lotter för att vara med i utlottningen av två endagarsbiljetter till Sweden Rock Festival 2024. Tror aldrig du kommer få en bättre chans att vinna två biljetter till Sweden Rock Festival än det här. Hur är allt det här möjligt då? Tack vare MIA geosyntet som är matchsponsorer på lördag.

Skridskokul

Bandyskolan är öppen för alla mellan 5 och 8 år som vill lära sig att åka skridskor och träffa nya kompisar. Passen leds av utbildade ledare och spelare från GT76 och Tellus lag.

Andelslotteri

Du vet väl att du alltid kan anmäla dig till Tellus Andelslotteri? Av dina 100 kr i månaden går 50 direkt till klubben och 50 till prispotten för en ensam vinnare. Skynda att signa upp samt tipsa era vänner och kollegor!

Filter

HerrNyheter

Kallelse till extrainsatt årsmöte

Eftersom en ny revisor har tillsatts kallar vi pliktenligt till ett extrainsatt årsmöte. Dag:  Torsdagen…
KlubbenNyheter

Vinnare andelslotteriet maj 2024

Mars månads vinnare i andelslotteriet är Tomas Larsson med lott nummer 20. Du vet väl…
HerrNyheter

Tellustipsets nionde vecka

Tellustipsets nionde vecka är avslutad. Här ser du ställningen. Grattis till veckans vinnare och jumbos!…

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY

TELLUS BANDY